Repede si bine: o optiune reala cand vine vorba de afaceri?

Exista cateva  solutii simple si rapide pentru a-ti aduce afacerea in topul cautarilor Google prin optimizare website. Iata cele mai populare 4 solutii in acest sens:

1. Cumperi link-uri de pe paginile cu PR mare?

Unele companii vand link-uri venite din partea unor pagini cu PR mare. Link-urile venite de pe astfel de pagini ofereau website-ului tauOptimizare Website o crestere semnificativa in ceea ce priveste pozitia in cadrul motoarelor de cautare. Unele dintre aceste link-uri inca mai au efect.

Problema cu aceste tipuri de linlk-uri este faptul ca Google nu este absolut deloc de acord cu ele. De cand a fost lansat ultimul update Google Penguin, link-urile cumparate pot atrage dupa ele multe probleme in ceea ce priveste website-ul tau.  Se poate chiar sa pierzi PR-ul pe care l-ai castigat pana acum.

2. Te asociezi unui network de backlink?

Unele companii iti pot oferi un network privat de link-uri. Daca te decizi sa te asociezi unui astfel de network, website-ul tau poate beneficia de sute de backlink-uri cu foarte putin efort.

Insa, la fel ca si in cazul link-urilor platite, aceste link-uri venite din network aveau inainte un efect pozitiv. Din pacate, aceste link-uri sunt impotriva politicii Google si website-ul tau risca sa scada drastic in rezultatele cautarilor daca Google isi da seama ca ai folosit aceste tipuri de link-uri. Chiar in ultimele cateva luni, zeci de website-uri ce practicau aceste networks au fost aspru penalizate.

3. Obtii backlinks rapide de pe site-uri de social media, forumuri si bloguri?

Exista cateva instrumente software care construiesc in mod automat backlink-uri pe site-urile social media, pe forumuri si in cadrul comment-urilor de pe bloguri. Pentru a obtine aceste backlink-uri, instrumentele inregistreaza cinturi false pe cateva website-uri si apoi construiesc continut slab pentru backlink-uri catre website-ul tau.

Pana nu demult, putea oferi website-ului tau o crestere semnificativa a PR-ului prin aceasta metoda. Update-urile Google impotriva spam-urilor au dus la incetarea acestor practici. Daca folosesti aceste instrumente, este ca si cum l-ai ruga pe Google sa iti penalizeze website-ul. Toate instrumentele ce folosesc conturi false de social media reprezinta instrumente de spamming.

4. Incarci rapid mult continut pe website?

Optimizare WebsiteCu totii stim faptul ca paginile web au nevoie de continut actualizat pentru a putea obtine un PR cat mai ridicat. Cea mai simpla si rapida metoda este da a reproduce continutul altor website-uri similare pe website-ul tau.

Exista multe instrumente ce pot “remixa” un continut pentru ca tu sa-l poti folosi pe website-ul tau. Daca te decizi sa folosesti aceasta metoda, vei afla rapid faptul ca Google Panda nu agreaza astfel de practici si ca le poate depista extrem de simplu si rapid.

 

Daca iti doresti sa obtii o pozitie fruntasa in rezultatele Google fara a-ti risca insa website-ul, foloseste metodele corecte pentru procesul de optimizare website. Metodele SEO sigure sunt cele ce joaca dupa regulile Google. Daca iti doresti un proces de optimizare website eficient folosind metodele sigure si corecte, vei obtine cel putin pozitii fruntase!