Promoveaza-ti eficient business-ul pe Internet printr-un Ad Banner!

Principala forma de publicitate in mediul online este, la momentul de fata, bannerul online sau ad banner –ul, cum mai este el numit. Marimea, formatul si design-ul sau difera de la client la client, in functie de nevoile sale individuale. Insa structura sa este destul de bine definita: un design atragator, un text care sa starneasca interesul sau curiozitatea posibilului client si un link care sa il duca pe acesta pe site-ul principal, pe pagina unde se poate regasi informatia sau serviciul de care acesta este interesat.


Cu totii suntem tentati, atunci cand navigam pe Internet, sa ignoram pe cat posibil reclamele de pe site-urile accesate. Cum putem totusi sa-i captam atentia? Un design eficient pentru ad banner –ul tau este raspunsul! Fozo.ro te poate ajuta! Principalul scop al unui Ad Banner este acela de a creste numarul vizitatorilor pe website-ul companiei tale, promovarea produselor sau serviciilor comercializate de tine si multe altele. In cadrul unei companii, publicitatea in mediul online a devenit la fel de importanta ca si cea din mediul offline, tocmai datorita costurilor reduse pe care le implica. Asigura-te ca publicul tau afla despre ofertele sau serviciile oferite de compania ta!

Un Ad Banner poate avea numeroase forme, dimensiuni, stiluri. Aici intervine echipa Fozo.ro! Indiferent pentru ce tip de ad banner optezi, noi te putem ajuta cu un design unic si memorabil pentru publicul tau, in acord cu web design -ul existent deja pe website-ul tau! Primul pas este acela de a capta atentia! Odata ce ad banner-ul este vizualizat, totul este preluat de catre site si forma sa de prezentare!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!