Tine in permanenta legatura cu clientii tai cu o pagina de Facebook! Tine-i la curent cu ofertele si produsele tale!

Stiai ca, doar in Romania, Facebook a inregistrat aproximativ 5,600,000 utilizatori in 2012? Facebook s-a transformat intr-o reala platforma de comunicare intre companii si clientii lor. Facebook este acum cea mai mare retea de socializare din lume! Aproape 30% din populatia tarii are pagina de Facebook iar, din acestia, foarte multi sunt de fapt potentiali clienti ce pot fi informati rapid si eficient cu privire la produsele si serviciile pe care tu le oferi.


O pagina de Facebok poate fi chiar mai eficienta decat un site! Majoritatea persoanelor ce folosesc o pagina de Facebook acceseaza aceasta retea sociala cel putin o data pe zi. Cel mai probabil, nici chiar clientii tai fideli nu viziteaza website-ul companiei zilnic, insa tu ai nevoie in continuare sa pastrezi o legatura cu acestia. O pagina de Facebook, in acest caz, este unealta perfecta pentru acest lucru!

De ce sa nu profiti si tu de aceasta ocazie? Ai astfel posibilitatea de a tine in permanenta legatura cu clientii si partenerii tai, de a forma o reala comunitate in jurul produselor sau serviciilor tale! Facebook nu este insa doar o importanta platforma de comunicare, ci si un eficient instrument de marketing! Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta sa creezi o pagina de Facebook cat mai atractiva dar, in acelasi timp, profesionista. Este important ca pagina de Facebook a companiei tale sa fie usor de accesat si usor de navigat!

Apeleaza la echipa Fozo.ro pentru cele mai noi si mai eficiente solutii! Beneficiaza si tu de multiplele avantaje pe care o pagina de Facebook o poate oferi!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!