Concepe un site si pentru telefon mobil! Ajuta-ti clientii sa te poata contacta oriunde, oricand!

De ce ai dori si o varianta a site-ului pentru telefon mobil? Simplu. Motivul principal ar fi faptul ca numarul utilizatorilor de telefoane mobile cu acces la Internet este intr-o continua crestere. Felul in care website-ul tau apare in browserele de pe calculatorul tau este foarte diferit de felul in care acesta va aparea pe un telefon mobil.


Trebuie asadar acordata o atentie desosebita pentru un site pentru telefon mobil. Un alt motiv ar fi si faptul ca utilizatorii, in general, opteaza pentru un site optimizat astfel incat sa existe o varianta de site pentru telefon mobil special conceputa. Site-urile obisnuite se incarca foarte greu, realizeaza un trafic mare atunci cand incarca imaginile, reclamele sau alte portiuni ale site-ului, lucru ce este in dezavantajul utilizatorului. Solutia ar fi conceperea unui site pentru telefon mobil cu un timp mic de incarcare, web design optimizat si usurinta de navigare.

Un site normal nu se incadreaza in ecranul ingust al telefonului si foarte mult text nu va fi citit. Poti insera categorii si aplicatii noi, speciale pentru un Smatphone sau Android, aplicatii ce nu pot fi utilizate pe calculator.

Este o forma noua de a comunica cu clientii si partenerii tai eficient, fara ca acestia sa fie neaparat la calculator, direct pe un site pentru telefon mobil! Echipa Fozo.ro te poate ajuta sa creezi un site pentru telefonul mobil, un site eficient si clar, un site care sa atraga posibili noi clienti si care sa tina clientii deja existenti mereu informati.

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!