Adauga un element memorabil prezentarii companiei tale

Identitatea vizuala a unei companii se poate compune din cateva elemente cheie: logo, culori, fonturi, ilustratii si mascota. Acesta din urma repezinta acel element vizual pe care clientii si partenerii de afaceri il pot asocia imediat cu compania ta. Ea trebuie sa fie potrivita pentru domeniul tau de activare, dar si memorabila.


Gandeste-te cui anume se adreseaza serviciile sau produsele firmei tale. Daca te adresezi tinerilor, atunci mascota va trebui sa fiu una amuzanta cu un design modern. Daca te adresezi femeilor, poti opta pentru o mascota eleganta, discreta. Sau poate business-ul tau este in domeniul IT iar atunci mascota ar trebui sa fie un personaj tehnologizat.

In functie de profilul individual al firmei tale, mascota ar trebui sa inglobeze toate calitatile si caracteristicile domeniului de activitate si a serviciilor sau produselor pe care le comercializezi. Alegerea tuturor detaliilor este in fond o strategie. Un bun strateg stie exact din ce unghiuri trebuie sa priveasca pentru a gasi cele mai bune rezultate. Nu trebuie insa sa te ocupi personal de toate acestea. Tot ce trebuie tu sa faci este sa ne furnizezi informatiile despre profilul firmei tale, aria de activitate, mesajul pe care iti doresti sa-l transmiti iar noi ne vom ocupa de ceea ce inseamna „ design mascota „ in totalitate.

Echipa Fozo.ro iti ofera servicii de design mascota pentru business-ul tau. Un prim pas pentru construirea identitatii companiei tale este identitatea vizuala. Echipa Fozo.ro iti ofera solutii eficiente si moderne pentru identitatea vizuala a companiei tale!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!