Promoveaza-ti afacerea online in mod eficient si productiv!

Traim in era tehnologiei cand totul se intampla onlie: comunicare, stiri, cumparaturi, informare. Marketingul Online are rolul de a favoriza comunicarea online si, ca rezultat, numarul vanzarilor unei afaceri, contactele si notorietatea sa. Marketingul Online isi propune castigarea vizibilitatii afacerii pentru a atrage potentialii clienti. Luand in considerare faptul ca majoritatea persoanelor care acceseaza Internetul o fac pentru a cauta informatii poate chiar cu privire la produsele sau serviciile pe care firma ta le comercializeaza, este o idee buna sa demarezi o campanie de marketing online pentru a nu pierde nicio oportunitate!


Avantajul unei campanii de marketing online este faptul ca poti comunica simultan zeci de mesaje si poti construi interactiuni productive cu mare parte dintre posibilii tai clienti. Marketingul Online asigura transmiterea mesajelor specifice catre zeci, mii sau chiar zeci de mii de consumatori, acestia apartinand doar publicului tau tinta. Astfel, nicio investitie nu este pierduta, nicio parte a bugetului nu este irosita. De asemenea, o campanie de marketing online va putea include si interactiunea sociala si de propagare, partajarea si cautarea informatiilor. Cum s-ar putea realiza o campanie atat de specifica in mediul off-line?

  • Strategia de marketing online pe care Fozo.ro o propune include:
  • Analiza obiectivelor si a tragetu-ului campaniei de marketing online;
  • Inserarea elementelor de mai sus in cadrul website-ului companiei ( servicii web design si design grafic);
  • Optimizarea vizibilitatii website-ului in cadrul motoarelor de cautare cu scopul de a aduce un trafic relevant utilizand o strategie de optimizare website;
  • Demararea actiunilor complementare strategiei de marketing online: promovare prin e-mail, promovare Google AdWords, promovare prin Facebook Ads;
  • Monitorizarea si analiza rezultatelor, perfectionarea pe baza feedback-ului obtinut.

Cu Fozo.ro, poti obtine cele mai bune rezultate intr-un timp scurt! In functie de profilul firmei sau afacerii pe care iti doresti sa o promovezi, iti putem construi o strategie de marketing online ce iti poate oferi rezultatele pe care tu ti le doresti!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!