Pozitioneaza-ti eficient business-ul prin numele companiei!

Un nume potrivit si sugestiv pentru compania ta poate reprezenta fundamentul construirii unei identitati de succes. Numele este printre primele elemente asociate companiei tale. Este unul dintre putinele componente identitare ce nu ar trebui schimbate pe parcursul timpului. De aceea, este important felul in care il alegeti. Exista multi factori de luat in consideratie: pozitionarea, competitia, memorabilitatea, trimiterea la un anumit concept sau la o idee si nu numai.

Poate parea complicat si chiar asa este! Dar echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta! Unul dintre primii pasi in construirea unei companii de succes este alegerea unui nume de companie care sa atraga succesul. Nu crezi ca se poate? Noi iti putem demonstra! Poti citi mai jos cateva dintre povestile noastre de succes!

O companie de servicii si consultanta IT se adreseaza unor oameni pentru care intregul domeniu de comunicatii si IT este extrem de important. Calculatorul, laptopul, Internetul. Ti-ai putea imagina ziua fara ele? Nu, sunt ca oxigenul. Acasa si la birou. Avem mereu nevoie de ele. Aici intervine Oxygen IT.

O firma ce ofera materiale publicitare a dorit un nume de companie sonor, un nume care sa fie imediat identificat cu domeniul in care activeaza insa, in acelasi timp, unic. Stilul de viata al publicitarilor este unul al vitezei si al eficientei in cel mai scurt timp. Asa ca am creat ceva special pentru ei: Ad Sign. Rapid si eficient.

Un client ce ofera servicii de tranport. Acestia au dorit un nume de companie puternic si unic dar, in acelasi timp, usor de identificat. Am dorit un nume care sa spuna o poveste despre companie si, mai ales, sa vorbeasca despre domeniul si zona activitatii sale. Cel mai important? Sonor si usor de retinut. Solutia? RoCargo!

De multe ori, clientii se intorc la furnizorul pe care il cunosc. Cel care i-a ajutat mereu, cel care le-a zambit si s-a straduit sa le ofere cele mai bune servicii. De aceea, pentru acest client, ne-am dorit sa pastram o nota personala, de individualitate. Am dorit sa transformam serviciul de contabilitate intr-unul personal, prietenos. Solutia? Nicolescu Cont!

Intr-un domeniu atat de competitiv precum online-ul, ca sa ai succes trebuie sa fi diferit. Altfel decat restul! Doar asa te poti face remarcat intr-o mare de furnizori. Un nume diferit, un nume de companie care sa aiba totusi o rezonanta puternica pentru domeniul serviciilor web ? Funky Media, bineinteles!

De multe ori, un nume de companie trebuie in primul rand sa aiba memorabilitate. Dar cum faci sa nu incurci doua nume similare? In acest caz, este in avantajul tau sa optezi pentru un nume neutru. „Bloo Net” semnifica pe de-o parte culoarea albastra pe care toti o vizualizam atunci cand ne gandim la Internet si, pe de alta parte, domeniul prescurtat de noi toti „Net”.

Numarul magazinelor online creste pe zi ce trece. Cum te poti tu diferentia? Exprima-ti clar si concis pozitia printr-un nume de companie potrivit. Oamenii tind sa opteze pentru cel ce este pe locul intai. Cu totii stim ca „market” este forma moderna a cuvantului „piata”, insa „AS”? Garanteaza castigul!

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au vazut forografiile ca fiind magice. O clipa importalizata pentru totdeauna, o clipa din trecut la care poti reveni atunci cand doresti. Fotografia era ceva magic, ceva realizat de un mare magician. Si care este cel mai mare al tuturor timpurilor? Merlin din Camelot! Un studio foto si video care nu vinde doar servicii, un studio ce iti ofera ceva cu adevarat magic!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!