Promoveaza-ti business-ul eficient si modern, direct pe Facebook!

Cu totii stim deja faptul ca Facebook s-a transformat intr-o platforma ideala de a comunica cu publicul. Este o cale de a construi o reala comunitate de consumatori in jurul produselor sau serviciilor oferite de o companie. Acestia pot dialoga in mod direct cu compania, primesc informatii in timp real si pot oferi un feedback constructiv.

Reteaua sociala Facebook se extinde din ce in ce mai mult in Romania, avand peste 4.000.000 de utilizatori activi in 2012. Promovarea online prin Facebook este bazata pe date demografice concrete. Asta inseamna ca anunturile tale sunt afisate doar grupurilor de utilizatori care se incadreaza printre potentialii clienti din punctul de vedere al varstei, sexului, locatiei, educatiei, etc.

Asadar, o promovare Facebook eficienta este organizata in jurul publicului tau tinta. Comunicarea se realizeaza prin intermediul unor mesaje cu un continut mixt: poza si text scurt. Crativitatea si, mai ales, expertiza in constructia de mesaje puternice si persuasive vor transforma orice incercare de promovare Facebook intr-o reusita! Un alt avantaj clar pentru o promovare Facebook o reprezinta costul redus. Fie ca doresti o campanie pentru o companie mare sau o firma mica, la inceput de drum, o promovare Facebook este exact elementul cheie pentru o campanie de marketing online de succes! Costurile reduse ale unei astfel de promovari sunt date tocmai de eficienta sa: mesajul ajunge doar la persoanele interesate, astfel costurile nu sunt risipite in medii in care nu ar putea fi receptat, un concept asemanator cu cel utilizat in ceea ce priveste optimizarea website si SEO, cea mai utilizata si eficienta strategie de online marketing!

Echipa Fozo.ro te ajuta in promovarea prin Facebook Ads. Principiul este urmatorul: un posibil consumator va fi mult mai usor de convins de calitatea unui produs de un prieten apropiat, decat de o reclama. Asadar, prin Facebook Ads, utilizatorul nu primeste doar o informatie oferita de companie, ci si o informatie pe placul prietenilor sai. Obtinand astfel credibilitatea de care ai nevoie, vanzarea este doar urmatorul pas!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!