Promoveaza-ti eficient business-ul! Promovarea prin email este cheia unei campanii de succes!

Promovarea prin email este o forma foarte eficienta de marketing online direct. Aceasta metoda utilizeaza posta electronica ca si mijloc de comunicare a informatiilor promotionale catre o audienta foarte bine targetata. Promovarea prin email se foloseste pentru dezvoltarea unor relatii productive intre business-ul tau si actualii clienti, dar si pentru dezvoltarea unei relatii cu potentiali clienti. Promovarea online incurajeaza loialitatea consumatorilor si, mai mult decat atat, revenirea acestora la serviciul sau produsul pe care tu il oferi. Marele avantaj al acestei forme de marketing online direct este mentinerea legaturii cu clientii, fidelizarea lor prin oferirea unei punti de legatura intre ei si produs: informatia.


De ce promovarea prin email este un instrument eficient intr-o campanie de marketing online? Promovarea prin email este a doua tactica in ceea ce priveste eficienta unei campanii de marketing online. Este depasita ca si succes si productivitate doar de procesul de optimizare website ( SEO). De asemenea, trebuie intotdeauna sa luam in considerare obiceiurile cotidiene ale consumatorilor. In acest caz, vom beneficia de pe urma faptului ca peste jumatate din totalul utilizatorilor de Internet din Romania isi verifica adresa de email cel putin o data pe zi. Oricat de performante ar fi serviciile sau produsele pe care compania ta le ofera, este foarte important ca publicul tau sa afle informatiile relevante despre acestea. Promovarea prin e-mail te ajuta sa atragi noi clienti si, in acelasi timp, sa tii legatura cu cei deja existenti. Comunica ofertele noi, concursurile si promotiile intr-un mod eficient. Promovarea prin e-mail iti ofera un dialog direct cu publicul tau.

Comunica-ti produsele sau serviciile intr-un mod cat mai eficient si productiv din punct de vedere al costurilor! Echipa Fozo.ro te ajuta sa-ti promovezi compania intr-un mod rapid si direct prin promovarea prin emai!

Comunica-ti produsele sau serviciile intr-un mod cat mai eficient si productiv din punct de vedere al costurilor! Echipa Fozo.ro te ajuta sa-ti promovezi compania intr-un mod rapid si direct!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!