Alege un sablon pentru a incepe personalizarea site-ului tau

Iti punem la dispozitie pana la 200 de sabloane personalizabile. Ofera individualitatate site-ului tau cu ajutorul sabloanelor oferite de noi! Alege sa beneficiezi de un website unic pentru business-ul tau! Un site memorabil ofera individualitate business-ului tau!

Adauga functii website-ului tau

Ofera functionalitatea website-ului tau prin glisarea si fixarea textului, imaginilor si clipurilor video direct pe sablonul.

Adaugati Google Maps, caracteristici eCommerce si widget-uri de social media. Realizeaza modificari in orice moment, cu doar cateva click-uri, chiar si dupa ce website-ul a fost publicat

Varietatea de optiuni de design inseamna ca website-ul tau va fi cu adevarat unic si, mai mult decat atat, va asigura revenirea clientilor pentru utilizarea sa cat mai frecventa.

Personalizeaza-ti site-ul

Sabloanele noastre sunt complet flexibile, astfel incat sa le poti personaliza pentru a face website-ul sa arate exact asa cum iti doresti. Personalizeaza-ti website-ul prin schimbarea schemelor de culori si a stilurilor de scris. Procesul este unul special gandit pentru a fi cat mai intuitiv. Echipa Fozo.ro este insa aici pentru a te ajuta cu orice nelamurire sau problema ai avea!

Nu este nevoie de codare, dar accesul CSS si HTML5 este disponibil –toata creativitatea fara nicio complicatie.

Arata lumii site-ul tau!

Odata ce esti multumit cu website-ul tau, ai posibilitatea sa apesi ”publica” si iti vei impartasi website-ul cu restul lumii! Vei primi, de asemenea, un domeniu gratuit, astfel incat sa poti personaliza website-ul – avem tot ce ai nevoie pentru a obtine website-ul potrivit!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!