Obtine site-ul de care ai nevoie!

Dupa ce ai ales sablonul perfect pentru tine, este pe cale de a obtine site-ul potrivit pentru tine! Ai posibilitatea

Trage si plaseaza!

Fozo.ro iti ofera o modalitate simpla si eficienta de a adauga caracteristicile de care ai nevoie pentru site. Ai posibilitatea sa plasezi caracteristicile pe care ti le doresti doar prin intermediul procesului de „Drag and Drop” ( „Trage si plaseaza!”). Acesta tehnologie nu ofera mai multa simplitate doar pentru personalizarea site-ului tau, ci si pentru utilizarea sa de catre clientii tai tocmai pentru ca tu ai posibilitatea sa plasezi aceste caracteristici oriunde doresti!

Imagini, clipuri video si slideshow-ur

Adauga imagini, slideshow-uri si clipuri video pe site-ul tau! Tehnologia de „Trage si plaseaza!” a acestor caracteristici iti ofera posibilitatea de a le plasa oriunde doresti pe site-ul tau. Fii creativ in alegerea si aranjarea fundalurilor, a imaginilor artistice si a videoclipurilor interactive, aplicatiilor de social media si nu numai!

Optimizarea motorului de cautare si optiunile de socializare

Conecteaza-te direct cu Twitter, Google Plus si Facebook, prin adaugarea optiunilor de social media. Poti partaja cu usurinta continutul de pe toate canalele tale sociale prin aplicatiile pe care Fozo.ro ti le pune la dispozitie. Transforma-ti business-ul intr-o prezenta activa pe social media. Site-urile noastre sunt, de asemenea, extrem de usor de optimizat, ceea ce inseamna ca vei fi mereu in top in motoarele de cautare precum Google sau Bing.

Creaza Magazine Online

Ai nevoie de un site pentru a vinde produse sau servicii on-line? Iti punem la dispozitie toate caracteristicile de care ai nevoie! Asigura un proces de vanzare – cumparare cat mai eficient pentru clientii tai!

Harti, forme si mai mult

Adauga functionalitate cu doar cateva clicuri! Alege sa-ti aduci intr-adevar site-ul la viata! Pur si simplu trage si plaseaza aceste aplicatii direct pe site-ul tau!

Adaugati caracteristici, cum ar fi Google Maps, formulare, cautare si meniuri de navigare!

[/one_second-last]

Caracteristici avansate

Adauga caracteristici avansate pentru site-ul tau prin incorporarea CSS, HTML si Javascript.

Acestea va vor permite sa creati efecte impresionante, cum ar fi umbre si degradeuri!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!