Control complet pentru cei ce au nevoie de un site de succes!

In afara de toate instrumentele incluse pentru ca tu sa ai posibilitatea personalizarii site-ului, poti avea si acces la codurile HTML5, Javascript si CSS3.

Acest lucru iti ofera mai multe optiuni tocmai pentru ca tu sa poti sa adaugi orice iti doresti pe website-ul tau. Cu Fozo.ro iti poti selecta baza pe care este construit site-ul tau si, de asemenea, il poti ajusta, modela si personaliza complet cu ajutorul codarii.

Fozo.ro te ajuta sa eviti probleme complicate tocmai pentru ca tu sa te poti concentra pe adaugarea caracteristicilor de care ai nevoie! Este cu mult mai bine decat sa realizezi o codare de la zero!

Acces HTML5

Poti insera orice HTML doresti pentru ca site-ul tau sa corespunda cat mai exact cu nevoile tale! Poti modela aspectul si caracteristicile pe care le prezinta website-ul tau exact asa cum iti doresti si cum ai nevoie!

Acces CSS

Fiecare widget are o optine de control CSS astfel incat sa-ti fie usor sa adaugi CSS widget-ului ales de tine pentru a personaliza formularele, hartile, textele, imaginile si multe altele. Asigura-ti un site exact asa cum iti doresti, un site care sa corescpunda exact cu nevoile tale!

Widget-uri incorporate

Plaseaza widget-ul incorporat oriunde doresti pe site-ul tau si insereaza apoi codul pentru a obtine rezultatul pe care il doresti! Ai aceasta optiune tocmai pentru a putea personaliza noul site la un nivel avansat!

Scripturile paginilor

Pentru a duce site-ul la nivelul urmator, poti interveni chiar in partea de script. Fozo.ro iti ofera aceasta optiune avansata tocmai pentru a fi sigur ca noul tau site corespunde pana la cele mai mici detalii cu ceea ce ai tu nevoie!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!