O multime de caracteristici pentru un site de succes

Vei avea acces la o gama larga de functii utile pe care le puteti trage-si-plasa cu usurinta pe sablonul ales. Avem o selectie bogata de widget-uri web concepute si dezvoltate pentru a face site-ul tau cat mai interactiv, dinamic si unic. Widget-urile Web sunt aplicatii care sunt adaptate sa functioneze in jurul conceptului site-ului tau. Fozo.ro ofera multe widget-uri care au ca scop de a face site-ul cat mai functional si eficient cu putinta.

Adauga Harti Google

Adauga functia Harti Google pe site-ul tau prin tragerea si plasarea widget-ului pe pagina ta. Adauga iconite de plasare pentru a arata pe harta exact unde te afli!

Hartile Google ofera, de asemenea, vizitatorilor tai posibilitatea de a vizualiza locatia prin satelit sau direct din punctul de vedere al unui pieton.

Adauga Formulare

NAi nevoie sa integrezi formulare in site-ul tau? Pur si simplu trage si plaseaza acesta functie direct pe site-ul tau! Noi iti oferim, de asemenea, un sistem de baza de date incorporat, ceea ce inseamna poti colationa foarte usor toate informatiile pe care le primesti de clienti. Adaugati diferite caracteristici site-ului tau!

Formularele pot fi afisate intr-o varietate de moduri:

– Inserarea unei casete text in care vizitatorul poate completa si o poate trimite. – Adaugarea un selector de date, astfel incat vizitatorul poate introduce o data si o poate trimite. – Adaugati casete drop-down astfel incat vizitatorul poate selecta o optiune si o poate trimite. – Adauga stele de rating, astfel incat vizitatorul poate iti poate trimite notarea acestora.

Adauga imagini

Organizeaza-ti fotografiile intr-o expunere de diapozitive impresionanta! E foarte usor sa adaugi un slideshow pentru site-ul tau. Exista peste 20 de optiuni din care poti alege si pe care le poti personaliza pentru ca acestea sa arate exact asa cum iti doresti tu!

Integreaza Orice Doresti!

Fozo.ro iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza site-ul prin incorporarea caracteristicilor de tip Javascript, HTML si CSS. Acest lucru inseamna ca poti adauga mai multe optiuni avansate de personalizare pentru a face site-ul sa iasa in evidenta.

Sabloane personalizate

Adauga coloane pentru a regla aspectul site-ului tau si modifica inaltimile de rand dupa cum doresti. Nu exista limitari privind stilul si modul in care site-ul tau este prevazut! Fa-l sa arate exact asa cum iti doresti!

E timpul pentru caracteristici moderne!

Anumite caracteristici sunt proiectate sa contina functii diferite pentru a afisa continut fix pe mai multe pagini de pe site-ul tau – Asta ar putea fi un antet sau un subsol. Toate aceste informatii pot fi deci editate in mod automat pe fiecare pagina, economisind astfel mult timp si efort.

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!