Avantajele unui site HTML5 realizat cu Fozo.ro

Fozo.ro si HTML5 sunt cei mai buni aliati pentru un site performant si de succes datorita tehnologiei inivative si eficiente. Cel mai mare avantaj este faptul ca nu ai nevoie de codificare pentru a avea un site grozav.

Cateva avantaje pentru a achizitiona un site Fozo.ro:

• Web design fara codare; • Grafica si jocuri direct in browser; • Complet compatibil cu telefoanele mobile; • Vizualizarea completa a continutului fara necesitatea instalarii pugin-urilor; • Viteza mai mare de incarcare pentru website-ul tau; • O mai buna pozitionare in motoarele de cautare (SEO) .

Uita de Flash!

Pana sa fie lansat HTML5, un website ce dorea sa incorporeze animatii sau jocuri, trebuia sa se bazeze exclusiv pe Flash. Acest lucru prezenta numeroase dezavantaje pentru utilizatori pentru ca acestia aveau in permanenta nevoie sa intaleze diverse pugin-uri pentru a putea juca jocurile sau pentru a vizualiza grafica, aceasta din urma fiind aproape imposbil de vizualizat pe majoritatea tabletelor sau telefoanelor mobile ce nu erau compatibile cu Flash.

Avand un site HTML5 de la Fozo.ro, nu ai nevoie sa instalezi plugin-uri sau sa descarci terte elemente ca sa te poti bucura de animatii, filme, jocuri sau alte elemente multimedia.

Site-ul tau va arata grozav indiferent de pe ce tip de dispozitiv va fi accesat,chiar si iPad sau iPhone.

HTML5 fara codare

Cu Fozo.ro, poti beneficia de un site performant si eficient fara a fi necesara codarea, insa avand toate avantajele pe care HTML5 pe prezinta. Din acest motiv, chiar daca esti un designer profesionist sau, din contra, nu ai deloc experienta in acest domeniu, HTML5 este solutia ideala pentru site-ul tau!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!