Adauga texte

Trage si plaseaza casetele de text pe site-ul tau pentru a adauga informatii si dialog. Pozitioneaza caseta de text si adauga textul pe care il doresti. Selecteaza fonturi diferite, stiluri, culori si machete. Ai posibilitatea sa muti toate acestea pentru a se potrivi cu aspectul general al site-ului. Poti, de asemenea, sa te razgandesti oricand si sa re-modifici ori de cate ori vrei tu! Porneste un dialog vizitatorii site-ului tau! Ofera-le informatiile pe care acestea le cauta sau porneste discutii de inters comun! Totul depinde numai de tine!

Adauga imagini

Imaginile pot fi adaugate in acelasi mod. Acestea pot fi integrate si editate cu usurinta in site-ul tau. Modifica dimensiunile imaginilor astfel incat acestea sa se integreze cat mai bine in aspectul general al site-ului tau! Poti afisa chiar si toate fotografiile intr-o expunere de diapozitive pentru rezultate impresionante. Asigura un aspect cat mai expresiv si mai convingator site-ului tau! Atrage-ti vizitatorii prin imagini expresive, care completeaza perfect aspectul general al site-ului tau!

Adauga Video

Cum adaugi un videoclip pe site-ul tau.? Tot ce ai nevoie este un cod de embed pentru a adauga video. Alegeti videoclipurile preferate de pe YouTube sau Vimeo, sau si adauga-le rapid pe site-ul tau! Ai posibilitatea de a ajusta dimensiunea si pozitia video-ului doar printr-un simplu click si prin repozitionarea manuala a acestuia – este atat de usor! Instantaneu transforma paginile tale intr-unele cu adevarat unice si eficiente! Atrage-ti clientii prin texte convingatoare, imagini cat mai expresive si clipuri video de prezentare pentru serviciile sau produsele pe care tu doresti sa le oferi! Un site eficient inseamna un business eficient!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!