Fii numarul unu in Google si Bing cu instrumentele SEO

Este foarte usor sa tranformi site-ul tau Fozo intr-unul vizibil online pe motoarele de cautare! Noi iti punem la dispozitie toate instrumentele necesare perfectionarii site-ului tau din punct de vedere SEO. Ajuta persoanele interesate de serviciile sau produsele tale sa-ti poata gasi cu mai multa usurinta site-ul. De asemenea, atrage si noi clienti catre business-ul tau prin asigurarea vizibilitatii site-ului in cadrul motoarelor de cautare. Este atat de simplu sa castigi vizitatori si sa-i pastrezi pe cei deja existenti! Ai posibilitatea de a adauga titluri de pagina si date meta pentru site-ul tau. Adaugati o descriere si cuvintele cheie potrivite pentru paginile site-ului tau, astfel incat acestea sa apara in motoarele de cautare si sa atraga vizite relevante. Adaugati cuvinte cheie pentru a face site-ul mult mai usor de vizitat pentru cei ce cauta anumite informatii ce se regasesc pe site-ul tau. Beneficiezi si de diverse optiuni SEO, ceea ce inseamna ca site-ul tau va avea o sansa mai mare sa apara in rezultatele de cautare ale posibililor vizitatori.

Google Analytics

Conecteaza-ti site-ul la programul Google Analytics pentru a putea urmari modul in care site-ul tau este vizitat, care sunt vizitatorii, clasamentele de cautare si multe altele. Google Analytics reprezinta un instrument util pentru a supraveghea traficul pe site-ul tau si pentru a afla cum il poti face mai eficient din punct de vedere SEO si nu numai! Afla in fiecare zi cine ti-a vizitat site-ul, cat a stat, ce anume a citit, daca a revenit apoi pe site-ul tau sau daca a apelat la concurenta! Este bine sa ai toate aceste lucruri in vedere atunci cand iti doresti sa ai un site de succes! Perfectioneaza-ti serviciile, site-ul si nu numai cu ajutorul feedback-ului dobandit cu ajutorul instrumentului Google Analytics!

Redirectionarile 301

Asigura-ti redirectionarile 301 de la paginile site-ului tau prin simpla selectare a optiunilor de „unde” si „catre” ce vor fi vizitatorii redirectionati. Efectuarea redirectionarilor 301 este sigura, motorul de cautare prietenos si asigura securitatea site-ului tau.

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!