Pastreaza-ti vizitatorii conectati in permanenta!

Fozo.ro iti ofera posibilitatea functiilor de social media pentru site -ul tau! Conectarea site-ul tau in mod direct cu canalele de social media va face minuni pentru prezenta ta on-line. Stiai ca poti integra toate canalele sociale media pentru site -uri si direct pe site-ul tau Fozo?

Asigura-te ca poti comunica eficient cu clientii sau vizitatorii site-ului tau. Un dialog in timp real, o dispersiune rapida a informatiei, o conexiune mai stransa cu publicul tau. Toate acestea sunt avantajele pe care noi ti le putem oferi prin functiile de social media!

Twitter

Adauga-ti propriul cont de Twitter pe noul tau site si pastreaza legatura cu toti prietenii! Invita-i pe site, informeaza-i in timp real de fiecare data! Butoanele pot fi adaugate in partea de jos, langa fiecare post sau informatie de pe site-ul tau – aceasta inseamna ca postul sau informatia poate fi raspandita in mod direct pe Twitter cu doar un click!

Facebook

Aveți un cont de Facebook? Link-l direct de pe site-ul dvs. BaseKit și permite vizitatorilor dvs. pentru “Like”, conținut și informații cu privire la site-ul dvs.

Google Plus

Adauga un buton Google+ pe pagina ta, astfel incat vizitatorii sa poata impartasi sau recomanda orice continut de pe site-ul tau direct pe conturile lor Google+.

Flickr

Organizeaza-ti fotografiile cu usurinta prin conectarea site-ul tau la contul de Flickr. Acest lucru este foarte eficient pentru fotografii si portofolii de design. Vei avea astfel posibilitatea sa prezinti imaginile reprezentative intr-o stransa relatie cu business-ul pe care il conduci.

RSS Feeds

Afiseaza toate informatiile de pe web direct in feed! Orice noua informatie poate fi transmisa astfel, in cel mai scurt timp, tuturor celor interesati: clienti, vizitatori, prieteni!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!