Bucura-te de website-ul pe care ti l-ai dorit intotdeauna!

Doar pentru ca nu iti construiesti tu singur website-ul, asta nu inseamna ca acesta trebuie sa fie unul generic, fara personalitate!

Asa cum tu esti unic asa si dorintele si nevoile tale sunt unice! Site-ul Fozo.ro are menirea de a indeplini toate functiile de care tu ai nevoie si, tocmai din acest motiv, site-ul tau trebuie sa fie de asemenea unic! Cu ajutorul echipei Fozo.ro, tu iei 100 % deciziile cu privire la designul site-ului tau! Tu decizi stilul, sablonul, fontul, paleta cromatica si imaginile pentru a putea obtine propriul website: unic si perfect pentru tine!


Schimba fonturile

Modifica fonturile pentru ca acestea sa se integreze perfect cu stilul si obiectivele site-ului tau! Schimba dimensiunile, stilul si paleta cromatica a textului tau si pozitioneaza-l exact acolo unde consideri ca se potriveste cel mai bine.Seteaza fonturi diferite in functie de diferitele categorii ale website-ului tau ( de exemplu: titlu, subtitlu, note de subsol, link-uri, etc).


Un design complet unic pentru site-ul tau!

Remarca-te in multimea site-urilor printr-un stil complet unic pentru website-ul tau!

Schimba stilul selectand culorile sau imaginile care iti par tie cat mai potrivite. Schimba imaginea de fundal si randurile separate prin alegerea culorilor sau imaginilor pe care tu doresti sa le afisezi – seteaza chiar tu dimensiunile, inaltimile, latimile.

Tu ai control complet asupra randurilor si coloanelor de pe website-ul tau. Alege randurile pe care doresti sa le afisezi si cele pe care doresti sa le ascunzi. Schimba sablonul randurilor si ordinea lor prin trangere verticala pe pagina. Imparte randurile in coloane – intre 1 si 6 coloane. Poti chiar sa adaugi mai multe coloane in cadrul altor coloane pentru a separa mai eficient continutul
Cu Fozo.ro, nu exista limite atunci cand vine vorba despre design sau individualitatea site-ului tau!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!