Impartaseste-ti site-ul cu oamenii, indiferent unde ar fi ei!

Datorita faptului ca toate website-urile Fozo.ro sunt realizate utilizand HTML5, acestea sunt extrem de compatibile cu o gama foarte variata de dispozitive. Website-ul tau va fi usor de accesat de pe orice smartphone si se va vedea exact la fel de frumos ca pe ecranul calculatorului tau! Progresul intr-o continua dezvoltare a Internetului pe telefonul mobil nu va lasa asadar site-ul tau in urma! El nu va fi depasit de tehnologia actuala sau viitoare! Asigura-te ca beneficiezi de un site pentru telefon cat mai performant. De asemenea, site –ul tau va putea fi accesat cu usurinta si de pe tableta sau iPad sau orice alt dispozitiv similar.

Un site pentru telefon este o investitie pe termen lung foart avante ajoasa daca luam in calcul faptul ca majoritatea site- urilor si aplicatiile incep din ce in ce mai mult sa fie tranferate in mediul mobile! De ce sa nu beneficiezi de un site pentru telefon inca de la bun inceput? Ai putea evita un proces viitor de convertire ce presupune cheltuieli sumplimentare.

Ofera vizitatorilor tai posibilitatea de a-ti vizita site-ul de pe o gama cat mai varianta de dispozitive! Cu cat site-ul tau este mai compatibil cu mai multe dispozitive, cu atat va fi vizualizat mai mult! Un site pentru telefon sau tableta este un pas in plus catre succes!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!