Asistenta clienti

Suntem disponibili de la 09:00 la 18:00 de luni pana vineri. Raspundem la majoritatea intrebarilor in termen de 4 ore – daca nu vezi un raspuns de la noi, te rugam sa verifici filtrul de spam.

Oricare ar fi intrebarea, nu ezita sa iei legatura cu echipa noastra de suport. Suntem aici pentru a te ajuta cu site-ul tau, precum si orice alte probleme de suport.

Functia noastra chat inseamna ca te poti conecta instantaneu si poti vorbi cu un membru al echipei noastre de asistenta. Click aici pentru chat.


Intrebare *

Detalii*

Nume*

Email *

Alege o categorie*

captcha

Intrebari frecvente

1. Cand este serviciul de suport disponibil? Suportul online si telefonic este disponibil de Luni pana Vineri, de la 9.00 la 18.00. Echipa noastra de asistenta va fi bucuroasa sa raspunda la intrebarile tale. In timpul orelor de afaceri, de obicei, te poti astepta la un raspuns in termen de o ora. In afara orelor de program, vom face tot posibilul pentru a-ti raspunde la intrebari cat mai repede.

2. Ce metode de plata pot utiliza?

Poti plati lunar sau anual, utilizand Visa, MasterCard / Maestro si plata prin transfer bancar.

3. Pot infiinta un magazin online?

Magazinul online este disponibil cu toate pachetele, cu exceptia Demo si Basic. Poti incorpora o platforma de comert electronic pe site-ul tau cum ar fi PayPal.

4. Va aparea “fozosite.ro” intotdeauna in URL-ul meu?

Nu. Poti schimba acest lucru prin cartografierea unui domeniu pe care deja il ai, pe site-ul tau Fozo. Daca nu ai deja un nume de domeniu, poti cumpara, de asemenea, unul de la noi.

5. Pot utiliza un domeniu cumparat in alta parte sau trebuie sa-l tranfer?

Ai posibilitatea sa utilizezi un domeniu cumparat in alta parte fara nicio problema. Nu este nevoie sa transferi domeniul la noi.

6. Cat costa un nume de domeniu?

Numele de domeniu poate costa de la 15 euro si 30 euro. Pretul depinde de numele de domeniu ales si cat de popular este.

7. Pot sa adaug anunturi pe site-ul meu?

Da.

8. Pot configura email-ul meu cu Fozo?

Noi nu oferim conturi de e-mail cu domeniul Fozo, dar te putem ajuta cu configurarea Google Apps, care iti va oferi 10 conturi de e-mail gratuite (nume@numedomeniu.ro).

Afla mai multe: Daca ai cumparat un nume de domeniu de la noi, configureaza Google Apps pentru a lucra cu domeniul Fozo.

Daca ai cumparat un nume de domeniu de la un alt furnizor, configureaza Google Apps pentru a lucra cu un domeniu extern.

9. Daca as plati pentru un an, dar apoi mi-as dori sa fac upgrade pentru contul meu, ce ar trebui sa fac? ntra in contact cu echipa de suport Fozo pentru un upgrade.

10. Aveti o caracteristica pentru blog?

Nu avem inca o caracteristica pentru blog, dar lucram deja la una. Nu avem nicio data de lansare pentru aceasta functie inca.

11. Puteti sa-mi trimiteti o factura?

Facturarea este disponibila. Trimiteti datele de facturare pe adresa noastra: office@fozo.ro .

12. As dori sa postez o serie de imagini. – Aveti o galerie?

Da, avem un carusel Widget, care iti permite sa creezi o secventa de imagini sau alte elemente.

3. Am deja un site. Puteti sa-l importati in Fozo?

Nu, nu se poate importa un site in Fozo, dar ai posibilitatea sa-l recreezi cu usurinta.

14. Vreau sa utilizez mai mult de 7 site-uri – este posibil?

Da. Te rugam sa iei legatura cu echipa noastra de suport pe adresa suport@fozo.ro.

15. Pot incarca videoclipurile proprii pe site ?

PPoti incarca videoclipuri de pana la 20MB. Daca videoclipul tau este mai mare de atat, iti recomandam sa utilizezi un serviciu de video hosting cum ar fi YouTube sau Vimeo incorporat.

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!