Peste 200 de modele premium pentru pagina web!

Modelele noastre profesionale si unice, sunt gata de utilizare imediat – nu este nevoie sa fie descarcate! Ai putea fi in cautarea pentru un sablon pentru restaurantul tau, afacerea sau portofoliul tau – noi ne-am gandit la toate si iti oferim modele pentru orice ai nevoie. Asigura-te ca website -ul tau corespunde cu mediul in care business-ul tau activeaza! Alege sa personalizezi site-ul cu modelele cele mai potrivite! Noi iti oferim o gama foarte diversa!

Sabloane complet personalizabile

Fiecare sablon este complet personalizabil. Modelele noastre sunt fluide si interschimbabile, ceea ce inseamna ca iti poti schimba usor sablonul. Doresti sa schimbi fontul sau imaginile? Nu este o problema. Efectueaza modificarile imediat si modeleaza sablonul pentru a se potrivi cat mai bine cu ceea ce-ti doresti tu pentru pagina web. Poti efectua modificarile oricand oricand – chiar si dupa ce website -ul a fost publicat. Este intotdeauna o idee buna sa adaugi lucruri noi pe site-ul tau, sa imbunatatesti in permanenta felul in care iti prezinti business-ul, sa oferi mereu ceva nou clientilor tau! Fozo te poate ajuta!

Adauga functii wesite -ului tau!

Modelele noastre nu numai ca arata grozav, dar adauga functionalitate website -ului. Ele iti permit sa adaugi cateva caracteristici uimitoare, inclusiv widget-uri de comert electronic.

Fara codificare, potrivite pentru telefonul mobil!

Ne-am ocupat de toate codificare pentru tine astfel incat tu sa te poti concentra pe lucrurile importante.

Toate template -urile noastre sunt construite cu HTML5, ceea ce inseamna ca sunt compatibile cu iPad-uri si dispozitive mobile. Poti fi sigur ca pagina web arata grozav pe toate dispozitivele!

Porneste acum afacerea ta online! La doar 29RON+Tva/luna

Echipa Fozo.ro este aici pentru a te ajuta!